Skip to content

New Years Gonghealingcircle Terwolde 7 januari 2024 14.00-16.00 UITVERKOCHT

Iedere keer anders, iedere keer een unieke ervaring.

Kom liggen in de kring, geniet van dit bijzondere klankconcert en beleef jouw innerlijke reis. Je mag alles wat jou niet meer dient loslaten en 2024 vol positiviteit starten.

10 ervaren soundhealers van Ohmpunctuur zijn afgestemd op elkaar en bespelen diverse instrumenten op 432hz. Dit zorgt voor een hartresonantie en transformatie in het hartcentrum en wordt vaak ervaren als heling voor het immuunsysteem.

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van sound healing. Deze bijzondere methode maakt gebruik van het helende vermogen van zuivere resonanties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis. De acupunctuurnaalden zijn vervangen door speciale (kristallen) stemvorken met diverse frequenties die worden gecombineerd met Tibetaanse en kristallen klankschalen, kristallen piramides en planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Het natuurlijk helend vermogen van de mens wordt geactiveerd.

Na afloop zingen en/of luisteren we naar mantra’s en drinken gezamenlijk een kopje thee.

DEZE IS UITVERKOCHT

Datum

jan 07 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Terwolde

Organisator

Bewustzijnstheater

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top