Skip to content

De redenen waarom ik heb gekozen voor wierook van De moeder’s geuren kun je hieronder lezen.

* Waarom zijn De Moeder’s Gouden Geuren, Mira Wierook en India Nagchampa Geuren anders dan andere wierook?
De bloemenwierook is speciaal ontwikkeld voor onze neus en voor gebruik in onze (gesloten) huizen. De Moeder’s Gouden Geuren, Mira Wierook en India Nagchampa Geuren zijn natuurvriendelijk en handmatig gemaakt en daarom natuurlijk en bijzonder zacht van geur. De geuren hebben een heerlijke nageur en blijven nooit lang hangen.

* De Moeder’s Geuren producten zijn eerlijker
– De producten zijn niet alleen eerlijker omdat zij voldoen aan alle criteria van Eerlijke Handel: zij voldoen aan alle criteria van eerlijkheid.
– Eerlijk naar de natuur: sinds 1977 wordt de bloemenwierook alleen met natuurlijke oliën samengesteld, gerold met duurzaam bamboe uit Assam (het snelst groeiende gras ter wereld met 1 cm per uur), met houtskool van duurzame kokosnootbast, met milieuvriendelijk cellofaan en met handgemarmerd en handgemaakt papier van hergebruikt katoen verpakt en met 3 miljoen stokjes tegelijk per zeecontainer verscheept.
– Eerlijk naar de producent: meer dan 200 voornamelijk vrouwen hebben permanent werk (vanwege het handgemaakte karakter van de producten) met een goede beloning inclusief medische verzekering, pensioen en leen mogelijkheden, en gouden handdruk bij huwelijk, terwijl zij een goede prijs betalen voor de ruim 750.000 producten die zij jaarlijks afnemen.
– Eerlijk naar de consument: zij bieden eerlijke producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding door het ontbreken van tussenhandel en het hanteren van eerlijke marges (hierdoor krijgt de consument minimaal tweemaal zoveel waarde voor zijn geld in vergelijking tot andere producten*). Bovendien leveren zij als enige merk wierook gegarandeerd zonder chemische toevoegingen zoals ftalaten en muskverbindingen (die onze gezondheid en met name onze hormoonhuishouding kunnen verstoren).
– Eerlijk naar de wereld: 50% van de winst gaat naar ontwikkelingsprojecten in de breedste zin van het woord.

Door de mildheid en natuurlijkheid van de geuren (door henzelf ontwikkeld en daarmee het enige echt Nederlandse merk) zijn zij de natuurlijke keuze van de wierookliefhebber geworden en wordt er in Nederland iedere 3 seconden een wierookstokje of kegeltje van hen aangestoken door iemand die zich beter of fijner wil voelen (want ja, wie wordt niet blij van een bloemengeur).
Bloemenwierook is de mooiste sfeerbrenger in de Nederlandse huizen geworden: ontspannend, ondersteunend, troostend, geluk en blijheid brengend met schoonheid en herinneringen.

De Moeder’s Geuren producten: de meest eerlijke keuze.

*om banen voor vrouwen te scheppen en te behouden zijn onze producten geheel handgemaakt: de stokjes en kegeltjes zijn met de hand gerold, de teksten op de pakjes zijn met de hand gezeefdrukt, de pakjes zijn met de hand gemarmerd (waardoor geen pakje hetzelfde eruit ziet en zo een uniek geschenk wordt) en met de hand ingepakt.

Back To Top