Skip to content

Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de cadeautjes die moeder natuur ons leent. Ik probeer een uitgebreid assortiment aan te bieden. Dus van trommelsteentjes naar ruwe stukken en zoveel mogelijk daar tussenin. De bedoeling is dat er ook zoveel mogelijk soorten aanwezig zullen zijn. De stenen kies ik uit met zorg en aandacht. Ik doe mijn best om zo eerlijk mogelijk en bij betrouwbare leveranciers in te kopen.  Er is ook vraag naar synthetische stenen en zal ik ook aanbieden. Ik zal dat altijd vermelden bij de beschrijving. De stenen zijn gereinigd en opgeladen voordat ze naar u gaan. Het is fijn als je de stenen ook aandacht geeft, zo stem je ook op elkaar af. Hoe je dat doet kunnen je lezen onder Reinigen en opladen.

De beschrijvingen van de stenen hoef je niet altijd letterlijk nemen. Het is een verzameling van ervaringen van verschillende mensen. Haal er uit wat jij zoekt of belangrijk vindt. De een vind een steen gewoon mooi en de ander gebruikt ze voor ondersteuning bij spirituele reizen. Alles mag er zijn. Laat elkaar in je waarde.

De beschrijvingen die ik bij de steensoorten verwerk heb ik niet zelf geschreven. Ik heb toestemming gekregen om deze te mogen gebruiken waar ik dankbaar voor ben.

Back To Top