Skip to content

Module 2 – Klankmassage & Zelfreflectie

Leer hoe je met de stemvorken en de klankschaal een unieke klankschaalmassage kunt geven volgens de Ohmpunctuur methode!

In de tweede module brengen we de stemvorken samen met de klankschaal, en hiermee kies je om je verder te verdiepen in deze unieke en doeltreffende resonantie methode. In Module 1 leer je hoe je dit voor jezelf kunt gebruiken, in Module 2 leer je de basishandelingen van de Ohmpunctuur Sound Healing op een ander toe te passen. Onder andere door met de stemvorken op de wervelkolom te werken, die verbonden zijn met alle organen en chakra’s. Daarnaast leer je hoe je met de klankschaal een diepgaande klankmassage kunt geven op het lichaam, de handen en de voeten, die zowel ontspannend als ontgiftend werkt. Verder gaan we dieper in op de chakra psychologie o.a. door zelfreflectie.

Deze unieke methode van Ohmpunctuur is speciaal ontwikkeld door Ohmpunctuur Academy, deze manier van werken met de stemvorken en de klankschaal kun je nergens anders leren!

Ohmpunctuur Klankschalen

Bij Ohmpunctuur zijn we zeer streng op de kwaliteit van de klankschalen en werken we alleen met schalen die door ons zijn uitgezocht. Vooral omdat we met de schalen op het lichaam gaan werken, is de kwaliteit uiterst belangrijk. Dit omdat je anders geen accurate klankdiagnose kan stellen, maar ook in het ergste geval de organen uit balans kan brengen.

Er worden tegenwoordig weer volop nieuwe, maar oud lijkende schalen gemaakt door de vakkundige koperslagers in India en Nepal, en is het moeilijk om een kwalitatief hoogwaardige klankschaal te onderscheiden. Een klankschaal zoek je dan ook niet alleen uit met je gehoor, maar met al je zintuigen afgestemd op klankdiagnose. Door de jarenlange ervaring van Peter Gouw zoekt hij met liefde een schaal van kwaliteit voor je uit, waar je met een gerust hart tijdens de modules van Ohmpunctuur op het lichaam van je cliënt leert werken. Onze schalen komen uit India en hebben de blessing van Lama Gangchen.

Praktische informatie

  • Tijd: 2 dagen van 10.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Indrelaan 40 Eindhoven
  • Docent: Brenda Martens
  • Kosten: € 745
  • Inclusief: 1 stemvork en 1 Tibetaanse klankschaal hart incl. klopper en draaistick

Neem contact op voor meer informatie.

Terugkomdag

  • Na de eerste drie module-dagen ga je ca. 2 maanden zelfstandig en/of met je module-genoten oefenen, waarna de afsluitende terugkomdag volgt.
  • Na het succesvol afronden van de module op de terugkomdag ontvang je het deelcertificaat Ohmpunctuur Sound Healer – Module 2.

 

Back To Top