Skip to content

Beetje Bren

Lief mens, wat fijn dat je de moeite neemt om dit te lezen. Ik ben Brenda Martens, trotse moeder van twee fantastische zonen. Samen met onze shiba Ichiro wonen we in Eindhoven.

Enkele jaren geleden na een lastige periode werd mij de vraag gesteld: “Wat is jouw passie, waar gaat jouw vuur van branden?” Ik kon daar op dat moment geen antwoord op geven, naast mijn kinderen, mijn baan en de standaard antwoorden. Ik vond van alles leuk, maar waar ik echt van ging stralen, dat was ik vergeten. Ik moest weer op zoek naar mezelf, waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van?

In die tijd had ik veel om over na te denken. Dan passeert van alles de revue zo ook wat ik als kind magisch en bijzonder vond. Ik had veel interesse in het spirituele zoals astrologie, edelstenen en mineralen en verschillende religies en culturen. Het vuurtje was aangewakkerd. Ik begon weer edelstenen te verzamelen en kennis op te doen over de vele soorten, maten en werkingen.

Ik heb de sprong gewaagd en ben een webshop gestart. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bijzondere en magische energie van de edelstenen en mineralen. Gewoon omdat je de steen mooi vindt, voor de helende werking of op spiritueel vlak. Alles mag er zijn en alles is goed. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Maar de puzzel was nog niet compleet. In die tijd kwam ik in aanraking met de magische klanken en helende werking van stemvorken en klank schalen. Ik stond aan het begin van een grote verrassing.

Ik ben de opleiding soundhealer gaan volgen bij Ohmpunctuur. Daarin leer je de helende klanken en trillingen van de stemvorken en klankschalen in te zetten voor lichaam en geest. Nooit gedacht dat het voor mij zo levensveranderend zou zijn. Ik heb ervaren wat het bij mezelf heeft veranderd in positieve zin en dat gun ik jullie ook. Nu weet ik wat het is om iets te ondernemen met hart en ziel en mijn eigen pad te volgen. Deze combinatie van Klank & Kristal dat is waar mijn licht van gaat stralen.

Straalt jouw licht of heb je daar wat hulp bij nodig?

Liefs Brenda

Je kunt me vinden op Instagram en Facebook. Mijn praktijk is aan huis. Voor de webshop zijn de goederen hier ook af te halen op afspraak. Hier is ook de mogelijkheid om de edelstenen te voelen en de etherische oliën te ruiken.

Back To Top