Skip to content

Gonghealingcircle Terwolde 19-10-2024 14.00-16.00

Diverse sound healers van Ohmpunctuur geven een klankconcert met verschillende instrumenten. Het is helend voor het immuunsysteem: je voelt je weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, je hoofd is rustig, je staat met beide benen goed op de grond en je pad is weer duidelijk.

Door samen te werken met goed opgeleide sound healers geeft de (((GONG))) cirkel een hartresonantie en transformatie voor jou in het hartchakra. We zijn afgestemd met elkaar door vele instrumenten te bespelen op 432 hz.

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van sound healing. Deze bijzondere methode maakt gebruik van het helende vermogen van zuivere resonanties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en de Chinese acupunctuurkennis. De acupunctuurnaalden zijn vervangen door speciale (kristallen) stemvorken met diverse frequenties die worden gecombineerd met Tibetaanse en kristallen klankschalen, kristallen piramides en planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Het natuurlijk helend vermogen van de mens wordt geactiveerd.

Na afloop zingen en/of luisteren we naar mantra’s en drinken gezamenlijk een kopje thee.

Tickets: https://bewustzijnstheater.nl/agenda/sound-healing-circle-ohmpunctuur-19-10/sound-healing-circle-ohmpunctuur-19-10

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Datum

okt 19 2024

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

De Verwondering Terwolde

Organisator

Bewustzijnstheater

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top