Skip to content

Gong Healing van de Ohmpunctuur Gong Cirkel

Een uniek gebeuren in de wereld van Soundhealing is dat zo’n grote groep ervaren Soundhealers samenkomt, om transformatie te brengen voor de deelnemers en het collectief. Tijdens een Soundhealing concert van onze Gong Cirkel word je omringd en meegenomen in een zee van klank die overal vandaan komt. Door de helende klanken van de gongen, (kristallen) klankschalen en etnische instrumenten, wordt je meegenomen voorbij gedachten, op reis door het universum en je eigen ‘Zijn’ en al je lichamen.

In deze turbulente tijden worden we vaak overladen door meer stress en belasting dan ons lichaam kan verwerken. Daardoor houden we ook meer ballast vast dan nodig is. Vaak is dat simpelweg omdat we ons er niet bewust van zijn, soms omdat we niet weten hoe los te laten. We mogen ons lichaam ontdoen van deze onnodige belasting en ons zelfhelend vermogen ondersteunen.

In een Soundhealing van de Ohmpunctuur gong Cirkel wordt door de groep Soundhealers een omgeving van transformatie gecreëerd. Uniek door de ongekende resonanties van de speciale gongen waarmee wordt gewerkt en je precies daar raken waar nodig is.

Zo reizen we door onze chakra’s. We reizen door de verschillende lagen van onszelf en wat kom je daar tegen? Voor iedereen zal dat anders zijn. Want niemand is hetzelfde, geen tijd is hetzelfde en daardoor is geen Gong Cirkel hetzelfde. De Soundhealers stemmen altijd af op de groepsenergie. De afstemming op jou als persoon, als onderdeel van de groep maakt deze reis een bijzondere ervaring.

Wat je onderweg tegenkomt, mag je omarmen en weer loslaten zodat je lichter naar huis gaat. Dat wat mij niet meer dient, laat ik los. De helende resonanties ondersteunen je om datgene wat je niet meer dient te transformeren. Mits jij dat toestaat natuurlijk. Want waar je voor vecht mag je houden, maar is het niet veel fijner om oud zeer los te laten?

Iedere reis eindigt natuurlijk weer in het hier en nu. Terug naar de aarde waar we ons leven mogen leven. Terug naar de plek waar de echte magie gebeurt.

Ik ben dankbaar om een van de spelers van deze cirkel te mogen zijn

Heb je interesse in deze bijzondere ervaring? Hieronder de speeldata van de Soundhealing concerten van de Ohmpunctuur Gong Cirkel.

Komende speeldata 2024

6 juli in Terwolde
21 september in Sint-Oedenrode
12 oktober in Zwolle
19 oktober in Terwolde
16 november in Sint-Oedenrode

 

Back To Top